top of page

Padel lessons @Dropshot Berlare

Padelmaestro Hugo Cases trekt eind oktober naar Dropshot, de gezellige topclub in Berlare!

Padel lessons @Dropshot Berlare
Padel lessons @Dropshot Berlare

Where

21 Oct 2021, 09:00 – 23 Oct 2021, 20:30

Van donderdag 21 t.e.m. 23 zaterdag okt 2021 zakt Hugo Cases af naar Dropshot, de nieuwe indoorclub in de Denderstreek, met 'n gralek gezellige bar!

Details

Met meer dan 20 jaar ervaring op het allerhoogste niveau en met meer dan 30 top-tier toernooititels achter zijn naam, is de voormalige viervoudige kampioen en numero uno van Madrid de geknipte persoon om je padelskills bij te schaven.

Na zijn profcarrière bouwde Hugo Cases een ijzersterke trainersreputatie uit. Als Junior Head Selection Coach van Madrid vormde hij onder andere Alé Galán en Alex Ruíz en als Technisch Directeur van de Madrileense Padelfederatie tilde hij padel in Spanje naar een hoger niveau.

Hugo is bemind en geliefd in het padelcircuit omwille van zijn overvloedige padelkennis, zijn warm hart en zijn voorliefde voor coaching. Dit jaar trainde hij onder meer WPT-kanjers als Maxí Sanchez, Tito Allemandi, Víctor Ruiz en Nacho Gadea. En in oktober is het jouw beurt!

INSCHRIJVEN?

Check de planning en mail zo snel als Lebrons por tres jouw gekozen dag en uur naar info@hugocases.com om je plaatsje te boeken!

Planning


  • 1 hour 30 minutes

    No nonsense padeltraining: VOLZET

    Dropshot Berlare

  • 1 hour 30 minutes

    No nonsense padeltraining: VOLZET

    Dropshot Berlare
12 more items available

Share

bottom of page